Cautare

2689 de rezultate pentru "preda marian alin" (3.38 secunde)
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca Guvernul Boc este sustinut de fotti peseditti stransi in UNPR, comentand declaraţiile de vineri ale liderului Partidului Social Democrat (PSD) Victor Ponta care ii numette "tradatori" pe acestia, potrivit Agerpres.
Preda ii cere lui Anastase sa-si asume eroarea numararii voturilor: ... O spune eurodeputatul PDL, Cristian Preda, care ii cere presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa-si "asume eroarea", transmitandu-i acesteia ca daca "te tii doar cu nasul pe sus, nu o sa devii credibil", informeaza Gandul.info;
Nu am putut sa nu observ interventiile domnului Cristian Preda care spunea ca blocul partidelor de dreapta este constituit din PD-L si UDMR si ca acestea trebuie sa ramana unite si sa continuie reforma ( adica distrugerea Romaniei in cuvinte mai simple), in timp ce pe partea cealalta se constituie un bloc de stanga din care va face parte, in mod evident si ACD alaturi de PSD.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Cezar Preda: ... Am cautat si nu am gasit", a declarat Cezar Preda, duminica, intr-o conferinta de presa. ... "Schimbandu-se conducerea partidului, plecand cei care au pierdut, ca Blaga cu 40 si ceva la suta, ca Preda cu 49 la suta, ca Berceanu, au venit acum oameni noi, foarte valorosi.
Preda: Pana si PNL are mai multi membri decat PDL in Bucuresti Cristian Preda prezinta, pe blog, cifrele inregistrate la Tribunalul Bucuresti privind romanii inscrisi in partide si remarca cresterea sustinatorilor afiliati PSD si PNL. ... Descresterea afilierii are o traducere publica in stigmatizarea partidelor", arata Preda.
Cezar Preda:
Preda:
Cristian Preda:
Potrivit surselor, decizia lui Silviu Prigoana a venit dupa ce Cristian Preda a fost numit prim-vicepresedinte al Aliantei de Centru-Dreapta. Silviu Prigoana si Cristian Preda au intrat in conflict inainte de alegerile locale din iunie.
Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, considera ca ARD ar avea o sansa la revendicarea pozitiei de prim-ministru in viitoarea legislatura, daca va fi reprezentata de un singur grup parlamentar.
Preda explica miza discutiilor intre premierul Ponta si PDL Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza pe blogul personal in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, potrivit careia este dispus sa discute cu PDL despre propunerile economice pe care le-a lansat public fostul partid de guvernare.
Marian Sorin Paveliu, deputat PNL de Gorj, presedintele Comisiei de Sanatate Publica din PNL - administrator la societatea privata de asigurari de sanatate ASIMED SA (mandatul expirind pe 7 aprilie 2005);
In acest joc de-a "alianta pierduta" a intrat chiar si presedintele UNPR, Marian Sarbu, care spunea intr-un interviu pentru NewsIn tot pe 2 august (inainte cu cateva ore de aparitia TV a lui Traian Basescu, n.r.) urmatoarele:
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a. ... Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu.
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca. ... De abia astept sa primesc ceva de la ei", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Marian Butnaru.
Intr-o emisiune la Realitatea TV, Geoana a sustinut, vineri seara, ca Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc sunt de parere ca Ioan Rus "trebuie sa dispara" din PSD.
google-analytics.com